За нас

Работим вече над 10 години. Стремим се да предоставяме максимално качествени и професионални услуги. Извозване бързо и безопасно всякакъв вид автомобили при пътнотранспортни произшествия, аварии (повреди) и други ситуации.

Нашата мисия е да предоставяме качествена услуга и коректно обслужване, за да може клиентите ни да остават доволни и да ни препоръчват на всички. При нас няма неясни такси и условия. Удовлетворението на нашите клиенти е основна наша грижа. При злополука или авария ще направим необходимото да извозим вашето превозно средство бързо и безопасно.

Фирмата ни разполага с качествено оборудване и надеждна техника. По този начин винаги можем да предложим нужната услуга.

Ремонт на автомобили

Аварията на пътя може да бъде много травмиращо преживяване. Както шофирате може да пукнете гума, автомобилът Ви да се повреди и какво ли още не. Така оставате на пътя далеч от всякаква помощ.

Екипът ни за поддръжка на злополуки е добре обучен, за да предостави най-добрите съвети и решения. Бързо ще пристигнем при Вас и извозим автомобила до най-близкия сервиз или адрес който Вие ни посочите.

Нашите услуги не се отнасят само за автомобили, микробуси, миниванове, джипове и бусове. Също така предлагаме помощ и превозване на мотоциклети. Вашият мотоциклет ще бъде добре укрепен и превозен до необходимата дестинация.

Свържете се с нас на посочените телефони и нашия екип ще пристигне при Вас във възможно най-кратък срок.

Денонощно работно време - време за реакция до 30 минути за окръга на София